A szőrtelenítésről

A szőrtelenítésnek számos fajtája ismert. Van amelyik kíméletes, de nem olyan hatékony és létezik olyan is, amely viszonylag hosszabb távra teszi selymessé a bőrt. Azonban a korábbi megoldások mindegyikét meg kell ismételni bizonyos időközönként.

SkinLaser Borotva

Borotválás
Talán a legismertebb szőrtelenítési módszer, azonban számos esetben okoz kellemetlen irritációt és gyakran már néhány nap után megjelennek a szőrszálak.

SkinLaser Krém

Szőrtelenítő krém
Fájdalommentes és gyors szőrtelenítési módszer, viszont az erős vegyszerek miatt könnyedén alakulhat ki allergiás reakció és tartósság szempontjából sem ideális.

SkinLaser Epilator

Epilálás
A modern epilátorokkal hosszan tartó hatás érhető el, ám még mindig ez az egyik legfájdalmasabb, leghosszadalmasabb és leghangosabb szőrtelenítési eljárás.

SkinLaser Gyanta

Gyantázás
A legtartósabb és egyben a legfájdalmasabb szőrtelenítési módszer, amely komoly mellékhatásokkal is járhat, ezért érdemes tapasztalt kozmetikusra bízni.

SkinLaser Laser

IPL-DPC (Dynamic Pulse Control) Lézeres szőrtelenítés
Az eddig ismert szőrtelenítési eljárások leghatékonyabb megoldása, amely a korábbi, hagyományos IPL technológiánál is hatásosabb. A korszerű felszerelés nem csak az egyedi igényeknek megfelelő beállítást, de fájdalommentes, biztonságos és végleges eredményt is kínál.

Előtte és utána fotók

Hónalj - kezelés előtt
Hónalj - 7 kezelés után
Hát - kezelés előtt
Hát - 3 kezelés után
Hónalj - kezelés előtt
Hónalj - 4 kezelés után

A leggyakrabban szőrtelenített területek

További kérdései vannak?