Hát szőrtelenítés

Végleges lézeres hát szőrtelenítés

A hát szőrösödése az egyik leggyakoribb esztétikai probléma a férfiak körében. Egy-két szőrszál szinte minden férfi hátán található, de vannak, akinek foltokban, másoknak a teljes hátukon nő a szőr. Ez főként a nyári időszakban, a strandon lehet zavaró, de a mindennapok során is jelenthet problémát.


A hát szőrösödésével a legnagyobb probléma, hogy maga az érintett nem is látja, vagy nagyon nehezen éri el az érintett területet. Ennek köszönhetően sokan kénytelenek valakit megkérni, hogy segítsen a szőrtelenítésben. Míg egy-két szőrszál jelenik meg, addig a csipesszel történő eltávolítás is jó praktika, viszont ez csak átmenetileg jelent megoldást. Jobb ötletnek tűnhet a gyantázás, azonban ez jelentős fájdalommal jár és ez is csupán néhány hétre biztosít sima bőrfelületet.


A rendelkezésre álló eljárások közül a legkíméletesebb megoldás a végleges IPL-DPC hátszőrtelenítés, amely nem csak fájdalommentes, de tartósságát tekintve is tökéletes. A kezeléseket követően végleg búcsút mondhat a körülményes és gyakori szőrtelenítési módoknak és persze a nem kívánatos szőrszálaknak is.

További kérdései vannak a hát szőrtelenítésről?