Láb szőrtelenítés

Végleges lézeres láb szőrtelenítés

A legtöbb élsportolónak különösen fontos a lábak szőrtelensége. Sokaknak ez komoly gondot jelent, mivel az izomlazító és egyéb sportkrémek nehezen dolgozhatóak el 100%-osan ezen a területen. Mások a sportteljesítmény javítása miatt, vagy esztétikai szempontból választják lábuk szőrtelenítését.

A láb szőrtelenítésére számos módszer létezik, melyek hatás nagy mértékben eltér. A borotválás itt is gyorsan és fájdalommentesen alkalmazható, viszont gyakran, akár naponta meg kell ismételni. A gyantázás lényegesen hosszabban tart, viszont rendkívül fájdalmas tud lenni. Ugyanez mondható el az epilálásról, ami szintén csak néhány hétre jelen megoldást. Utóbbiak esetében érdemes figyelembe venni a szőrtüszőgyulladást is, amely nem csak az érzékenyebb bőrtípusúak esetében jelenthet kellemetlenséget.

A legkorszerűbb és legbiztonságosabb szőrtelenítési módszer a végleges DPC szőrtelenítés, amely tartósan garantál szőrtelen lábakat. A kezeléseket követően búcsút mondhat a folyamatos és végeláthatatlan lábszőrtelenítésnek.

További kérdései vannak a láb szőrtelenítésről?