„A férfiak sokszor önmaguknak akarnak bizonyítani.”

 – Francine Rivers

Magunkról

Skin Laser Aesthetics

Újonnan nyílt szalonunk fő profilja a DPC (Dynamic Pulse Control) technológiával működő végleges lézeres szőrtelenítés.

A férfiak számára kiemelten fontos, a minden napos borotválkozás. Azonban vannak olyan testrészek, pl a hát, ami nehezen elérhető, kényelmetlen és érzékeny a borotválása. A gyantázás fájdalmas és időigényes. Sportolók számára az állandó szőrtelenítés külön gondot okoz.

Nálunk, a Skin Laser Aesthetics szalonban segítünk, hogy a szőrtelenítés ne vegyen el több időt az életükből, gyorsan, fájdalom mentesen, diszkrét, higiénikus, professzionális környezetben szabadítjuk meg férfi vendégeinket a nem kívánt szőrszálaktól.

A férfi szőrzet más eredetű ( tesztoszteron) és más minőségű mint a hölgyeké. Ezért más ápolást igényel. A SkinLaser Aesthetics szalonban dedikált figyelmet kapnak az Urak, minden pénteken csak a férfi vendégekre koncentrálunk, ez a Men’s Day.

A SharpLight Formax Plus lézeres szörtelenitő gépével dolgozunk, amely forradalmian új, DPC tehcnologiával, fájdalom mentesen szünteti meg a folyamatos szőr növekedést és a szőr szálak megjelenését. A fájdalommentes kezelésekről egy speciális hűtőfej gondoskodik, amely TEC – Contact Cooling technológiával működik.

Szalonunkban a prfesszionális szakértelem párosul az elektro kozmetikai technológiával, diszkrét, exclusive környezetben.

Balla Alexandra - Skin Laser Aesthetics ügyvezető
Tóth Emma Theodóra - Skin Laser Aesthetics kozmetikus

Hogyan működik a végleges lézeres szőrtelenítés?

Szalonunk

További kérdései vannak?