Lézeres szőrtelenítés

A szőrtelenítés mára mindennapi rutinná vált. Van, aki praktikusan beépítette a teendői közé és van, aki csak egy körülményes megoldandó feladatot lát benne. Egy azonban bizonyos, senki sem bánná, ha többet nem kéne a szőrtelenítéssel foglalkozni. Szalonunkban erre kínálunk megoldást egy modern, biztonságos és rendkívül hatékony technológia segítségével.

Az Elysion-pro bármely bőrtípusra ajánlott

Mikor ajánljuk a bőrfiatalító kezelést?

Az Elysion-pro szőrtelenítésről

Az eljárás lényege, hogy a szőrtüsző alján elhelyezkedő szőrszálképző sejtet elpusztítjuk, így a kezelt terület simává, bársonyossá és szőrtelenné válik. A kezelés szelektív fototermolízissel történik, ilyenkor a fókuszált lézerfényt a szőrszál festékanyaga (a melanin) elnyelni és hővé alakítja – ez az erőteljes hőhatás kiiktatja a szőrszálat képző sejt fehérjéjét. Ennek következtében a szőrtüsző inaktív lesz.

A lézerfényt a szőrszál vezeti le a szőrszálképző sejtbe anélkül, hogy a környező szöveteket károsítaná.

Mikor ajánljuk a pigmentfolt halványítást?

A szőrtelenítésről

A szőrtelenítésnek számos fajtája ismert. Van amelyik kíméletes, de nem olyan hatékony és létezik olyan is, amely viszonylag hosszabb távra teszi selymessé a bőrt. Azonban a korábbi megoldások mindegyikét meg kell ismételni bizonyos időközönként.

Borotválás

Talán a legismertebb szőrtelenítési módszer, azonban számos esetben okoz kellemetlen irritációt és gyakran már néhány nap után megjelennek a szőrszálak.

Szőrtelenítő krém

Fájdalommentes és gyors szőrtelenítési módszer, viszont az erős vegyszerek miatt könnyedén alakulhat ki allergiás reakció és tartósság szempontjából sem ideális.

Epilálás

A modern epilátorokkal hosszan tartó hatás érhető el, ám még mindig ez az egyik legfájdalmasabb, leghossz-adalmasabb és leghangosabb szőrtelenítési eljárás.

Gyantázás

A legtartósabb és egyben a legfájdalmasabb szőrtelenítési módszer, amely komoly mellékhatásokkal is járhat, ezért érdemes tapasztalt kozmetikusra bízni.

Elysion-pro

Az Elysion-pro egy újgenerációs, nagy teljesítményű diódalézeres készülék, melyet a lézeres szőrtelenítés területén végzett legfrissebb kutatási eredmények alapján fejlesztettek ki azért, hogy hatékonyan, gyorsan és fájdalommentesen szabadulhasson meg a nemkívánatos szőrszálaktól, véglegesen.

Mikor ajánljuk a Vivace kezelést?

Kezeléseink menete